Onze werkwijze

Onder genot van een drankje heten wij u graag welkom in onze salon. Volgens onze klanten werken wij volgens de ‘Thaise methode’. Deze kenmerkt zich door een vriendelijke en losse manier van werken en met elkaar omgaan.

Omdat bij onze massages olie en/of kruiden gebruikt worden wordt u verzocht u te ontkleden, met uitzondering van uw ondergoed, de massage wordt nooit geheel ontkleed gedaan. Onze ruimtes worden met zorg schoon gehouden en ook al het linnengoed en handdoeken worden na elke massage vervangen.

Neem na uw behandeling even de tijd voor u zelf. Geniet van een van de aangeboden verfrissingen. In de Thaise cultuur vinden wij het normaal om met andere te delen, dus wees niet bezwaard om iets te vragen.

Soms is het moeilijk voor u om te kiezen welke massage het beste bij u past. Natuurlijk zullen wij u daar altijd behulpzaam bij zijn. Maar welke massage u ook kiest, wij zorgen voor een goede kwaliteit in een sfeer van Thaise gastvrijheid en Hollandse kwaliteit.

U kunt altijd bij ons binnen stappen voor meer vrijblijvende uitleg of voor een massage. In verband met de drukte is het voor dit laatste beter om eerst een afspraak te maken.