Buikmassage

In de buikholte bevinden zich een complex aan lichaamsdelen en spieren. Daar bevinden zich de organen die er voor zorgen dat een mens energie heeft en afvoer van niet gebruikte stoffen op een goede manier plaats vindt. Diverse lichamelijke klachten vinden hun oorzaak dan ook in de buikholte.

Vanuit de Thaise traditie is een methodiek ontwikkeld van de buik massage. Door een mix van verschillende technieken worden alle spieren weer soepel gemaakt. Tijdens de behandeling zal u merken dat spieren in andere delen van uw lichaam reageren op de behandeling. Het kan voorkomen dat een andere spiergroep in de rug of heup eerst behandeld dienen te worden omdat anders de buikmassage te gevoelig wordt. Wij houden rekening met uw wensen, maar wijzen erop dat een behandeling pas succesvol kan zijn als de spieren in het probleemgebied weer helemaal soepel en gezond zijn.

Als u een afspraak maakt voor een behandeling vragen wij u er rekening mee te houden dat u het beste een aantal uren voor de benadeling niet gegeten heeft.